Morelo Palace alkoven nu met twee nieuwe lay-outs met een ronde zitgroep achterin bij de Morelo Palace 80 R en Morelo Palace 88 DL (camper v/d maand)

Morelo Palace alkoven nu met twee nieuwe lay-outs met een ronde zitgroep achterin bij de Morelo Palace 80 R en Morelo Palace 88 DL (camper v/d maand)

De luxe camperfabrikant Morelo heeft ingespeeld op de wensen van veel van haar klanten door het Morelo Palace in een alkoofversie aan te bieden. Reikhalzend uitgekeken: de modellen met een ronde zitgroep. Morelo heeft twee nieuwe lay-outs met een ronde zitgroep achterin toegevoegd aan het Palace alkoven-modellengamma. Dit zijn de modellen Morelo Palace 80 RL, een 8,20 meter lange camper, en de Morelo Palace 88 DL met een lengte van 8.97 meter.

Beide zijn 3.50 meter hoog en 2.40 meter breed. Het chassis is de Iveco Daily 70 C 18 met 176 pk (129 kW) en een bruto voertuiggewicht van 7.490 kilogram. Net als alle andere stacaravans in het Palace alkoven-assortiment kunnen de twee nieuwe modellen worden gereden met het C1-rijbewijs.

Zoals gebruikelijk bij Morelo is het woongedeelte uiterst robuust en optimaal geïsoleerd. Dak en muren zijn 42 millimeter dik. De kern is 38 millimeter dik RTM isolatie. De zijwanden zijn aan de buiten- en binnenzijde bekleed met aluminium, het dak met GVK aan de buitenkant. Dit maakt het bijzonder hagelbestendig. De alkoof bestaat uit twee dubbelwandige, geschuimde GVK-lijsten.

De ruime dubbele vloer kan verwarmd worden en heeft een indrukwekkende totale hoogte van 420 millimeter. Ondanks de grote tanks is er nog voldoende ruimte voor opslag die toegankelijk is via de buitenkleppen. De uitstekende isolatie zonder koudebruggen maakt de luxe campers, in combinatie met de 5.500 Watt centrale verwarming op gas, tot een echte all-season camper.

Binnen voel je je meteen thuis. Net als de gehele woonkamer is de badkamer standaard voorzien van vloerverwarming. Het ensemble omvat een royale wastafel met naadloos verzonken wastafel, een spiegelkast, een aparte echt glazen douchecabine en een keramisch toilet met een grote vaste tank.

De rijveiligheid wordt gewaarborgd door automatische bandenspanningscontrole, volledig LED-dim- en grootlicht met LED-dagrijverlichting, een dashboard met lederen stuurwiel inclusief multifunctionele knoppen. De originele luxe bestuurders- en passagiersstoelen zijn geveerd en verwarmd. De luchtvering op de achteras zorgt voor het beste rijcomfort.

De basisprijs voor de Palace alkoven 80 RL met de 176 pk standaardmotor en topuitrusting is 234.000 euro, de grotere Palace alkoven 88 D L is er vanaf 243.000 euro (prijzen 08.2022 in Duitsland).

De belangrijkste kenmerken bij de Morelo Palace alkoven op Iveco Daily zijn:

• Iveco Daily 70 C 18 als basis
• Carrosserie en kwaliteit in typische Morelo-stijl
• Vijf indelingen, twee met fiets en drie met scootergarage
• Afhankelijk van de indeling een vast achterbed voor twee personen of een variabele ronde zitgroep achterin.
• Zijwanden en dak van de carrosserie met een wanddikte van 42 mm, waarvan 38 mm RTM-isolatie
• Dak en vloer in GVK sandwich constructie, dak hagelbestendig
• Verwarmde dubbele vloer met royale hoogte (420 mm), aan beide zijden toegankelijk via buitenluiken
• Alkoofkap en zijskirts van zeer stabiel glasvezelcomposietmateriaal met dubbele schaal
• Garagedeuren rechts en links, afhankelijk van het model, voor scooter of fiets, met elektrische ontgrendeling
• Complete badkamer met echte glazen douche, keramisch toilet met grote vaste tank
• Voertuiglengtes van 8.20 tot 9.99 meter

 

Morelo Loft Liner 100 GO - 2023 - Integraal - Iveco 279 pk - - L m | | (CAMPER DATA 2023

Morelo (premium) motorhomes en Luxe Class Liners

5
Waterdichtheidsgarantie motorhomes 5.0
Beoordeling Camperland 5.0

Beter

 • Top 5 Klasse campers
 • Premium klasse en Liners
 • Duitse kwaliteit
 • Prijs/kwaliteit
 • 10 j. garantie
 • Groot aanbod # modellen

Minder

 • Beperkte productie
 • Beperkt dealersnetwerk in BE/NL

2022 – Duits kwaliteitswerk in First Class-campers onder het erkend label van Made in Germany.

Revolution Cube Technology, 100 % houtvrij. XPS, GFK, PU (PUR). Wintergeschikt, wanddikte van 52 mm, getest aan de poolcirkel bij min 36 graden C. Hoogwaardige dubbele beglazing, absoluut koud brugvrij lijmen, bliksemveiligheid door aluminium bodem.

– Vrij van koudebruggen, hout- en rotvrij, warmwater vloerverwaterming. Wanden: binnen- en buitenwanden van corrosiebestendige aluminiumlegering voor stabiliteit en het hydrofobe XPS-hardschuim voor een goede isolatie terwijl alles nog een licht gewicht behoud.
– Vloeren uit PVC met een houtachtige look: waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Dak met een aliumium plaat en beveiligd je tegen bliksem. Hechtingen aan het dak zonder koudebruggen. Hagelbestendig.
– Bodemplaat: uit versterkte kunststog met glasvezel, 100 % waterdicht en met optimale isolatiewaarden dankzij het gebruik van XPS-schuim. Scheidingspanelen uit ABS-kunststof.


Morelo Grand Empire series

Zijwanden en dak met een wanddikte van 52 mm, waarvan 48 mm met geslotencellig RTM hardschuim. Aluminium buitenwanden in 1.4 mm plaatdikte. Aluminium dakprofielstrips met regenwaterstroom om zijwandverontreiniging te verminderen. Zijwanden in Alu-RTM-Alu sandwichconstructie. Dak in GRP-RTM-aluminium sandwichconstructie, met hagelbescherming en lage thermische geleidbaarheid. Bodemplaat in GRP-RTM-GRP sandwichconstructie, corrosie- en houtvrij. Wandaansluittechniek zonder koudebruggen, met behulp van sterk gecomprimeerde harde PU-strips.

 

9
Merk Morelo - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Aanverwante Morelo First Class motorhome onderwerpen - artikelen

 

Bronnen Morelo Reisemobile GmbHv press voor tekst en fotomateriaal:

Morelo heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een topleverancier in het marktsegment van luxe campers en is de toonaangevende fabrikant van luxe campers in Europa, gevestigd in Schlüsselfeld, Franken, Duitsland en onderdeel van Knaus Tabbert AG (www.knaustabbert.de). Het bedrijf werd opgericht in 2010 en de productie startte in Schlüsselfeld in 2011. Om deze adembenemende ontwikkeling mogelijk te maken, investeerde Morelo voortdurend in de uitbreiding van de fabriek in Schlüssefeld. De meest recente bouwfase omvatte de toevoeging van een productie- en machinehal van 3.600 vierkante meter, inclusief een riemverlenging. Omdat ook de verkoopafdeling en de beurshal met 715 vierkante meter zijn gegroeid.

Contact: Morelo Motorhomes GmbH – Heiko Paul
Marketing en Public Relations
Helmut-Reimann-Straße 2 – 96132 Schlüsselfeld, Duitsland

© Copyright Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.

Een reactie achterlaten