Mercedes kondigt nieuwe EQV, V-Klasse en V-Klasse Marco Polo modellen aan voor de zomer van 2023 met duidelijk een nog grotere focus op luxe

Mercedes kondigt nieuwe EQV, V-Klasse en V-Klasse Marco Polo modellen aan voor de zomer van 2023 met duidelijk een nog grotere focus op luxe

Van de V-Klasse tot de Vito, van verbrandingsmotoren tot volledig elektrische aandrijvingen: het vernieuwde productportfolio van middelgrote bestelwagens van het merk met de driepuntige ster maakt zich op voor zijn première voor deze zomer van 2023. In navolging van de huidige bedrijfsstrategie vormen een onderscheidend nieuw exterieur- en interieurdesign en tal van comfort- en functionaliteitsupdates de basis van de vernieuwde modellen. Op deze manier vervult Mercedes-Benz Vans de wens van veel particuliere en zakelijke klanten naar iets speciaals dat zowel een uiting van exclusiviteit is als hun dagelijks leven gemakkelijker maakt met moderne technologieën.


The new midsize vans portfolio from Mercedes-Benz is getting ready

Mercedes-Benz Vans heroriënteert zich. Het bedrijf maakt luxe voor privévoertuigen en premium voor bedrijfswagens een centraal onderdeel van zijn strategie. De uitvinder van het lichte bedrijfswagensegment wil de meest gewilde bestelwagens en diensten aanbieden aan zijn doelgroepen – zowel voor gezinnen en vrijetijdsliefhebbers als voor zakelijke klanten. Met zijn nieuwe middelgrote bestelwagens zet Mercedes‑Benz een belangrijke stap in de uitvoering van deze strategische herschikking.

Concept EQT Marco Polo provides a first outlook on a fully-fledged micro-camper (The Concept EQT Marco Polo is a concept car and not available for purchase yet.)

De middelgrote bestelwagens van het merk met de driepuntige ster zijn stevig verankerd in hun respectievelijke segmenten en genieten een grote populariteit – in Duitsland, Europa en daarbuiten. Alle modellen hebben altijd een hoge mate van functionaliteit en comfort gecombineerd met een uniek, eersteklas design. Bovendien bieden ze allemaal voldoende ruimte voor zaken, het gezinsleven en het volgende kampeeravontuur.

Het zijn precies deze eigenschappen die nu opnieuw worden benadrukt en verbeterd – van de middelgrote bestelwagens met verbrandingsmotor tot de volledig elektrische aandrijving. Met een vernieuwd exterieur en geheel nieuwe interieurlook met de nieuwste MBUX-generatie weerspiegelen de nieuwe EQV, V-Klasse en V-Klasse Marco Polo modellen duidelijk een nog grotere focus op luxe en volgen ze daarmee de Mercedes-Benz personenwagenmodellen.

Mercedes‑Benz Vans zal mediavertegenwoordigers in de zomer van 2023 op Mercedes‑Benz Media gedetailleerde inzichten bieden in zijn vernieuwde portfolio van middelgrote bestelwagens in de. vorm van een uitgebreide mediaspecial.

Bronnen o.a. nieuwsbrief Mercedes Press van 16 mei 2023 – https://group-media.mercedes-benz.com/marsMediaSite/en/instance/ko/The-new-midsize-vans-portfolio-from-Mercedes-Benz-is-getting-ready-From-accessible-luxury-for-families-and-campers-to-a-statement-for-commercial-customers.xhtml

Extra fotomateriaal Camperland.be

© Copyright, bewerking en vertaling Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een reactie achterlaten