Elektrische Tesla Cyber Truck (cybertruck) uit 30X-staal is er nu ook met een pop-up dak van Space Campers

Elektrische Tesla Cyber Truck (cybertruck) uit 30X-staal is er nu ook met een pop-up dak van Space Campers

De 100% elektrische Tesla Cyber Truck deed nogal wat stof opwaaien bij zijn introductie. De Cybertruck ziet er dan wel exposant uit, al lijkt hij nog altijd het meest op een minivan (urban) dan op een campervan, laat staan een truck. De Cybertruck wordt gebouwd met een pantser exterieur van ultrahard, koudgewalst roestvrij 30X-staal voor een ultieme bescherming voor passagiers. Met een bijna ondoordringbaar exoskelet als basis, is elk onderdeel ontworpen voor superieure sterkte en uithoudingsvermogen zoals het gepantserde Tesla-glas. Groot nieuws is de uitbreiding door de firma Space Campers met een heus pop-up dak ontwerp.

  • Gepantserd glas – ultrasterk glas en composiet met polymeerlagen kunnen de impact bij een botsing absorberen en omleiden voor verbeterde prestaties en schadebestendigheid.
  • Flexibel interieur – de Cybertruck kan volledig worden aangepast aan uw behoeften, van robuust tot verfijnd. Een veelzijdig praktisch ontwerp, inclusief boordvoeding en perslucht.
  • Laadruimte – er is nog ruimte voor uw gereedschapskist, reservewiel en Cyberquad. 
  • Hoog laadvermogen en regelbare luchtvering
  • Een nieuwe klasse met kracht, snelheid en veelzijdigheid, die alleen mogelijk is met een volledig elektrisch ontwerp. De krachtige aandrijflijn en het lage zwaartepunt zorgen voor een buitengewone tractiecontrole en een extreem koppel, waardoor een acceleratie van 0 naar 96 km per uur in slechts 2,9 seconden én een actieradius van maar liefst 804 km mogelijk is.

De nieuwe Tesla Cybertruck van Space Campers is gebouwd om te blijven bestaan. De robuuste en veerkrachtige constructie maakt gebruik van composieten van ruimtevaartkwaliteit en fabricageprocessen om kracht, precisie en duurzaamheid voorop te stellen. Deze camper leeft langer dan jij, net als je Cybertruck. De camper wordt standaard geleverd met een zwarte gelcoat-afwerking die mooi past bij de matzwarte optie van de Cybertruck. 

Gebruiksvriendelijk

Meer plezier, minder gedoe. Trek overal op en zet binnen enkele minuten uw kamp op. Met een druk op de knop gebruiken de luchtaangedreven actuatoren de compressor aan boord van uw camper te openen of in te schuiven. De wigvorm biedt veel hoofdruimte en combineert met een ingebouwde luifel voor een ruimtelijk gevoel dat bestand is tegen de weerselementen. Het dakbed is geschikt voor 2 personen.

Verwijder uw campermodule om terug naar een gewone elektrische auto te komen

Verwijder uw camper snel door gebruik te maken van de volledig gecontroleerde luchtvering van uw elektrisch cybertruck met een eenvoudig rek- of ophangsysteem. Er worden handleidingen verstrekt voor doe-het-zelvers of u kunt een van onze offload-accessoirekits aankopen.

Specificaties

  • Compatibel met de zware batterij van uw cybertruck voor wekenlang extra kampeervermogen.
  • Uitgerust met vier 110V-uitgangen, USB-poorten en 12V/24V-aansluitingen voor accessoires.
  • Plafondhoogte van 2.34 m aan de hoogste kant van de camper, 182 cm aan de laagste kant.
  • 10 cm dik traagschuimmatras groot genoeg voor twee.

De Tesla Cyber truck met Spacecampers pop-up dak op YouTube

 

Bronnen website Space Campers en Tesla, inclusief fotomateriaal – https://www.tesla.com/cybertruck en https://spacecampers.com/

© Publicatie copyright Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.

Een reactie achterlaten