Dethleffs Globebus Go-serie 2023: halfintegraal instapmodel op Ford met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding

Dethleffs Globebus Go-serie 2023: halfintegraal instapmodel op Ford met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding

Groter dan een camper maar compacter en wendbaarder dan een grote camper: de nieuwe Dethleffs Globebus Go is niet alleen populair bij beginners, nieuwe motorhomeliefhebbers en stadsbezoekers. Dethleffs leverde de geïntegreerde Globebus nog alleen op basis van de Fiat Ducato. Vandaag is er een nieuwe semi-integraal voertuig: de Globebus Go ditmaal op basis van de Ford Transit. Dethleffs meest compacte camper vierde eerder zijn première op de CMT 2023 in januari te Stuttgart.

De fabrikant van vrijetijdsvoertuigen Dethleffs presenteerde op de CMT 2023 in Stuttgart de nieuwe Dethleffs Globebus Go-serie. De compacte en wendbare halfintegraal kenmerkt zich door een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Als basisvoertuig vertrouwt Dethleffs op de Ford Transit voor de Globebus Go. Zelfs de basisuitrusting van het voertuig met voorwielaandrijving draagt ​​bij aan het uitgebreide instappakket met een 96 kW (130 pk) sterke EcoBlue-dieselmotor en een uitgebreide comfort- en veiligheidsuitrusting met tal van assistentiesystemen.

Dethleffs biedt de Globebus Go aan met twee indelingen. De korte Globebus Go T 15 heeft een dwars geplaatst tweepersoonsbed achterin en is met een totale lengte van 5.99 m de kortste camper in het Dethleffs-assortiment.

Globebus Go T 15

De langere Globebus Go T 45 heeft eenpersoonsbedden (twinbedden) achterin en is met een totale lengte van 6.69 meter de kortste Dethleffs-camper met eenpersoonsbedden. Met een breedte van 2.20 meter zijn beide modellen nauwelijks breder dan een compacte camper of VAN (2.05 m) en toch kunnen ze het comfort, de uitrusting en de wintergeschiktheid van een groter camper bieden.

Globebus Go T 45

Het moderne interieurdesign combineert matwitte, greeploze dakkastdeuren met natuurlijke houttinten en antracietkleurige contrasterende oppervlakken. De keuken beschikt over een zuinige compressorkoelkast van 86 liter. De puur elektrisch bediende koelkast is ook een belangrijk onderdeel van het totaalconcept van de Globebus Go-evenals de standaard 6000 Watt Truma combi kachel met geïntegreerde warmwaterboiler op diesel.

Globebus Go T 45

Door het zonder extra gasverbruikers te doen, kan de gasfles die alleen nodig is om te koken kleiner zijn en vindt hij plaats in de keuken. Er hoeft niet meer te worden gesjouwd met zware gasflessen van 11 kg en er is meer opbergruimte achterin.

Dankzij de innovatieve draaibare wand heeft de badkamer een comfortabel formaat en is voorzien van een wastafel, toilet en douche. In de basispositie nestelt de zwenkbare wand met wastafel zich tegen de buitenmuur. Uitgeklapt schuift de wastafel over het toilet, waardoor er ruimte ontstaat voor een volwaardige douche met massieve wanden.

Globebus Go T 45 badkamer

Met de beperkte twee uitrustingsvarianten vergemakkelijken we ze u de keuze

Naast de uitgebreide basisuitrusting biedt het aantrekkelijk geprijsde comfortpakket interessante extra uitrustingen zoals een regensensor en airconditioning en comfortextra’s voor de opbouw zoals ramen in de motorkap van de bestuurderscabine, een plisségordijn in de bestuurderscabine of de mogelijkheid om de enkele bedden om te bouwen tot een tweepersoonsbed.

Met het optionele wintercomfortpakket is de Globebus Go goed voorbereid op kamperen in het koude jaargetijde. Bovendien bieden speciale uitrustingen zoals een krachtigere motor met 114 kW (155 pk), automatische transmissie, zonnesysteem of een grotere lithium-ion boordaccu veel aanpassingsmogelijkheden – met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Globebus Go T 45

Herlees ook eens het aanverwante artikel op https://www.camperland.be/campers/modeljaar-2022/dethleffs-geeft-met-de-globebus-een-nieuwe-compacte-dimensie-aan-half-en-integralen/

De aanschafprijs voor de Globebus Go is vanaf 56.999 € in Duitsland (03.2023). Dit nieuwe model op Ford Transit is vanaf de zomer van 2023 verkrijgbaar bij Dethleffs-dealers.

Globebus Go T 45

Motorhome dealers voor Dethleffs Globebus Go-serie 2023

Dethleffs Just Go T 7055 EBL - 2023 - Semi-integraal - Ford 155 pk - enkele bedden - L 7.36 m | 5 | (CAMPER DATA 2023

Dethleffs Vans, minivans en motorhomes

3.6
Waterdichtheidsgaranties 3.0
Beoordeling Camperland 4.2

Beter

 • Duitse kwaliteit
 • Ruim # modellenaanbod
 • Goede beladingscijfers
 • Ook luxe modellen
 • # keuze modellen

Minder

 • Niet alle modellen 100% houtvrij
 • 6 jaar op waterdichtheid
 • Kleine mankementen die je niet verwacht
 • Relatief kleine fabrikant

LifeTime Plus = 100 % houtvrij met verbeterde celstructuur maar dit geldt niet voor alle modellen. Er zijn 2 constructie reeksen met verschil in kwaliteit: kies bij voorkeur voor de LIFETIME PLUS modellen met een 100 % houtvrije constructie. Hagelbestendig dak.

  • Just 90: wanden en dak 35 mm, bodemplaat 49 mm dikte
  • Trend: 100% houtvrije Lifetime-Smart bodemconstructie
21
Merk Dethleffs – UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op “Bewaar aantal sterren”

Aanverwante Dethleffs onderwerpen – artikelen

Bronnen https://www.dethleffs.de/no_cache/pressebereich/pressetexte/meldung/teilintegriertes-einsteigermobil-mit-attraktivem-preis-leistungs-verhaeltnis/, fotomateriaal Dethleffs media portaal 2023.

© Publicatie copyright Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een reactie achterlaten