Burstner camper VAN wooncomfort: Lineo busje met maxi dwarsbed van ruim 2 meter lang voor modellen 2023

Burstner camper VAN wooncomfort: Lineo busje met maxi dwarsbed van ruim 2 meter lang voor modellen 2023

Buerstner breidt de nieuwe Lineo campervan serie uit op een Ford Transit, die pas in maart 2022 werd gepresenteerd, met standaard “slaapverlengingen” ingebouwd aan beide zijden. De fabrikant uit Kehl is de eerste in de branche die een meer dan 2 meter lang dwarsbed achterin presenteert, dat is geïntegreerd in een bijzonder huiselijk en comfortabel interieurontwerp. Voor het nieuwe seizoen 2023 kunnen lange kopers van een Burstner Lineo C 590 zich verheugen op een bijzonder hoog slaapcomfort. Want de in Kehl gevestigde camperfabrikant Burstner bouwt zijn nieuwe Lineo op een Ford Transit met standaard slaapverlengingen aan beide zijden achterin, geïntegreerd in het merk typische, huiselijke feelgood interieur. Door deze verbredingen kan het dwarsbed achterin nu in het XXL-formaat van 201 x 145 cm worden ingebouwd.

Deze optimalisatie dient om het slaapcomfort voor langere passagiers te verhogen en creëert meer ruimte achterin, niet alleen visueel. In combinatie met een luchtige hoofdruimte van 199 cm is het voertuig ideaal voor langere mensen.

De verbreding is van buitenaf nauwelijks zichtbaar, omdat Bürstner deze “slaapverlengingen” bijna onzichtbaar in het totale ontwerp van het voertuig heeft geïntegreerd.

Ook met ons assortiment compacte caravans spreken we steeds jongere doelgroepen aan. Onze inkopers zijn nu gemiddeld 1,80 cm lang en willen ook onderweg comfortabel en gezond slapen”, zegt Carolin Gebhardt, productmanager bestelwagens bij Bürstner. “Deze verbreding is een extra, beslissend verkoopargument en ik ben blij dat we de eersten zijn die dergelijke slaapmaten in een camper kunnen aanbieden in een comfortabele, huiselijke en warme feelgood sfeer.

Kort overzicht: in maart 2022 presenteerde Bürstner de Lineo als eerste stacaravan in het Bürstner gamma op een Ford Transit. Destijds met de gebruikelijke bedafmetingen. De Lineo is verkrijgbaar in verschillende lakkleuren en heeft een motor van 130 pk met een handgeschakelde versnellingsbak, zijwindhulp, tractiecontrole, een schuifdeur aan de rechterkant en glazen en verwarmde achterdeuren.

Binnen scoort de nieuwe Lineo 2022 met het Burstner typische “thuisgevoel. De Lineo C 590 heeft een comfortabele zithoek voorin, een kitchenette en badkamer in het midden van het voertuig en een groot dwarsbed achterin. De vrije zichtlijn zorgt voor een ruimtelijk gevoel van wonen. Bijzonder opmerkelijk is in deze serie de dubbele bodem waarin de installatiekabels hun beschermde plaats vinden. Tegelijkertijd biedt het opslagruimte in het achterste gedeelte van het voertuig, dat eenvoudig kan worden geladen met behulp van extra opbergbakken.

Bijzonder hoogtepunt: de tussenruimte is verwarmd. De Lineo is uitgerust met de Brava-woonomgeving – bekend van andere series: moderne meubels en oppervlakken in een mix van hout en warm, licht, modern zandgrijs, evenals drie gezellige bekledingsdecors om uit te kiezen.

Deze nieuwe Lineo is vanaf half november 2022 verkrijgbaar bij de Buerstner vakhandel. De Lineo C 590 wordt voor het eerst aan het publiek gepresenteerd op de Caravan Salon van Dusseldorf 2022 in hal 6, stand D03.

Burstner logo
18e plaats
kwaliteitslabel camperland (50) 2021
85 %
34e plaats (op 67)
kwaliteitslabel camperland 2023
66 %

Burstner VANS, minivans en motorhomes

3.85
Waterdichtheidsgaranties 5.0
Beoordeling Camperland 3.5
Nakomen van garanties (bolle vloeren) 3.0

Beter

 • Duitse kwaliteitsnormen
 • Groot aanbod en keuze
 • Vernieuwende ideeën
 • Ruime keuze aan # modellen
 • Alle type campers
 • Voordelige pakketten
 • 100% houtvrije constructie
 • Ruim dealernetwerk
 • 10 j. waterdichtheids garantie

Minder

 • Sommige meubelen zijn van Franse origine
 • Sommige modellen onvoldoende laadvermogen
 • Opties verhogen aankoopprijs
 • Prijs opties en pakketten
 • 2023 - problemen met bolstaande vloeren
 • Tussenkomst waarborg voor gedupeerden kan beter
 • In Frankrijk gemaakt meubilair = kwaliteit?
37
Merk Bürstner - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Burstner (half-) integralen

10 jaar garantie (2023-24)

6 jaar garantie op Copa
(2023-24)

isolatie

Geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Burstner
sinds 1965

Burstner Copa 6 jaar garantie ipv 10 jaar

Op elke Bürstner-camper krijgt u een uitgebreide garantie van 2 jaar vanaf aankoop. Ontwikkeling, productie en verkoop zijn gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001:2015.

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we u vanaf modeljaar 2019 een lekgarantie van 10 jaar geven. Neem direct contact op met uw Bürstner service- of handelspartner

6 jaar lekgarantie voor de Copa.


Bürstner-assistentie = Uw mobiliteitsgarantie

Praktische hulp bij onvoorziene gebeurtenissen: Bürstner Assistance maakt van elke situatie het beste, zodat technische storingen uw vakantie zo min mogelijk beïnvloeden.

Alle chassisleveranciers (Fiat, Citroen, Mercedes-Benz) bieden een internationaal geldige garantie op elke in Duitsland geregistreerde Bürstner-camper. Het enige wat u hoeft te doen is de Assistentiedienst van uw chassisfabrikant te bellen en u krijgt direct hulp. 


Bürstner-verbindingsgarantie* – een service van de Hymer-groep

Met de Bürstner verlengingsgarantie* bieden wij u samen met onze partner CarGarantie betrouwbare bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Zodat jij onbezorgd kunt genieten van elke minuut onderweg. Vertrouw op onze expertise. Uw dealer en CarGarantie ondersteunen u betrouwbaar bij een garantieclaim of bij vragen. De Bürstner verlengingsgarantie* is beschikbaar voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s die in Duitsland zijn geregistreerd. De nieuwe auto-uitbreidingsgarantie* en de gebruikte auto-garantie* zijn producten van CG CarGarantie Versicherungs AG (CarGarantie), al bijna 50 jaar een van de toonaangevende en meest ervaren garantiespecialisten in Europa.


De nieuwe voertuiguitbreidingsgarantie* voor uw camper  beschermt u betrouwbaar tegen financiële verrassingen, zelfs nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. U kunt de extra garantie voor 12, 24 of zelfs 36 maanden afsluiten bij uw garanderende handelspartner. Voor alle nieuwe en jonge campers met een voertuigleeftijd tot 24 maanden.

Prijzen kunt u on-line vinden op https://www.buerstner.com/de/de/service/garantien

 • dak- en bodem met GFK plaat
 • PU lijsten, robuuste PVC laag 
 • hagelbestendig dak
 • XPS, GFK, PU (PUR)

Aanverwante Bürstner camper van, busjes, motorhome & camper onderwerpen - vrijetijdsvoertuigen minivan en urban artikelen

Bürstner is een merk in het reguliere segment dat stacaravans, caravans en caravans produceert. Bürstner staat vooral bekend om harmonieuze woonideeën, functionaliteit en wooncomfort met een eigentijdse uitstraling. Bürstner GmbH & Co. KG is gevestigd in Kehl, Baden, met een tweede productielocatie in Wissembourg, Elzas (F) en maakt deel uit van de Erwin Hymer Group. Meer informatie is ook beschikbaar op https://www.buerstner.com/

Bronnen persbericht (inhoud) Burstner press – © Publicatie Camperland.be 2022, alle rechten voorbehouden.

Loading