Nieuwe Burstner Lineo C590 en C550 busje op Ford Transit vanaf september 2022 te zien bij de dealers

Nieuwe Burstner Lineo C590 en C550 busje op Ford Transit vanaf september 2022 te zien bij de dealers

De eerste Bürstner-camper op basis van de Ford Transit werd reeds in het voorjaar van 2022 gepresenteerd en breidt het portfolio in het snelgroeiende segment van compacte vrijetijdsvoertuigen uit. Het is de Burstner Lineo C590 (5.98 m) en de iets kortere C550 (5.53 m) uit het busjes aanbod geworden. Die zal vanaf september 2022 bij de dealers te zien en te koop zijn. Lineo is de naam van Burstners opvallende nieuwe busjesserie op basis van een Ford Transit. Uitgerust op dezelfde manier als de Campeo-serie, is de Lineo een echt alternatief voor alleenstaanden, stellen en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig voor vrije tijd en dagelijks gebruik met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de bushoogte van 2.88 meter kan er binnenin een stahoogte gegeven van 1.99 m.

De Lineo is standaard gespoten in Frozen White, maar is ook te bestellen in de metallic uitvoeringen Magnetic Metallic, Blue Metallic, Diffused Silver Metallic, Agate Black Metallic en Moondust Silver Metallic.

In serie heeft hij een motor van 130 pk met een handgeschakelde versnellingsbak, zijwindassistent, tractiecontrole, een schuifdeur aan de rechterkant en glazen en verwarmde achterdeuren.

Burstner Lineo C590 komt uit op Ford Transit

Binnenin besteedt de nieuwe Lineo alle aandacht aan het Bürstner-typische “thuisgevoel”. De Lineo C 590 heeft een comfortabele zithoek voorin, een keukentje en badkamer in het midden van het voertuig en een groot dwarsbed achterin. De vrije zichtlijn zorgt voor een ruimtelijk gevoel van wonen. De C590 en C550 zijn sterk gelijkend en verschillen vooral in de lengte. Waarom zou u 46 cm korter kiezen met zijn dwarsbed van 190 op 125 cm? Om te beginnen voor de gunstigere aankoopprijs. Door de kortere wielbasis kan je ook korter (af)draaien. Maar het model heeft wel een kleinere badkamer dan de C590.

Bijzonder opmerkelijk is in deze serie de dubbele bodem waarin de installatiekabels hun beschermde plaats vinden. Tegelijkertijd biedt het opbergruimte aan de achterkant van het voertuig voor een campingtafel. Een bijzonder hoogtepunt: de tussenruimte is gedeeltelijk verwarmd.

De Lineo is uitgerust met de Brava-woonomgeving – bekend van andere series: moderne meubels en oppervlakken in een mix van hout en warm, licht, modern zandgrijs, evenals drie gezellige bekledingsdecors om uit te kiezen.

Optioneel zijn meerdere uitrustingspakketten leverbaar. Het technologie- en designpakket en de comfortpakketten bevatten chassiscomponenten die comfortabel reizen ondersteunen. Daarnaast en 170 PK versie met automaat. Voor wie een sportievere look prefereert, is er ook een Active-pakket. Een lichtpakket en een uitrustingspakket met extra carrosserieopties zijn ook beschikbaar.

De slimme dubbele bodem is verwarmd en biedt aanzienlijk comfort in de winter. Deze dubbele vloer biedt opbergruimte in de twee luiken onder de dinettetafel en in twee diepe holtes, bereikbaar door de achterdeuren te openen.

Deze twee nieuwe modellen zullen te zien zijn op de beurzen van Parijs en Dusseldorf (zie de camperland kalender).

Zie ook https://www.buerstner.com/be/nl/campervans/lineo

 

Burstner logo
18e plaats
kwaliteitslabel camperland (50) 2021
85 %
34e plaats (op 67)
kwaliteitslabel camperland 2023
66 %

Burstner VANS, minivans en motorhomes

3.85
Waterdichtheidsgaranties 5.0
Beoordeling Camperland 3.5
Nakomen van garanties (bolle vloeren) 3.0

Beter

 • Duitse kwaliteitsnormen
 • Groot aanbod en keuze
 • Vernieuwende ideeën
 • Ruime keuze aan # modellen
 • Alle type campers
 • Voordelige pakketten
 • 100% houtvrije constructie
 • Ruim dealernetwerk
 • 10 j. waterdichtheids garantie

Minder

 • Sommige meubelen zijn van Franse origine
 • Sommige modellen onvoldoende laadvermogen
 • Opties verhogen aankoopprijs
 • Prijs opties en pakketten
 • 2023 - problemen met bolstaande vloeren
 • Tussenkomst waarborg voor gedupeerden kan beter
 • In Frankrijk gemaakt meubilair = kwaliteit?
37
Merk Bürstner - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Burstner (half-) integralen

10 jaar garantie (2023-24)

6 jaar garantie op Copa
(2023-24)

isolatie

Geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Burstner
sinds 1965

Burstner Copa 6 jaar garantie ipv 10 jaar

Op elke Bürstner-camper krijgt u een uitgebreide garantie van 2 jaar vanaf aankoop. Ontwikkeling, productie en verkoop zijn gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001:2015.

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we u vanaf modeljaar 2019 een lekgarantie van 10 jaar geven. Neem direct contact op met uw Bürstner service- of handelspartner

6 jaar lekgarantie voor de Copa.


Bürstner-assistentie = Uw mobiliteitsgarantie

Praktische hulp bij onvoorziene gebeurtenissen: Bürstner Assistance maakt van elke situatie het beste, zodat technische storingen uw vakantie zo min mogelijk beïnvloeden.

Alle chassisleveranciers (Fiat, Citroen, Mercedes-Benz) bieden een internationaal geldige garantie op elke in Duitsland geregistreerde Bürstner-camper. Het enige wat u hoeft te doen is de Assistentiedienst van uw chassisfabrikant te bellen en u krijgt direct hulp. 


Bürstner-verbindingsgarantie* – een service van de Hymer-groep

Met de Bürstner verlengingsgarantie* bieden wij u samen met onze partner CarGarantie betrouwbare bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Zodat jij onbezorgd kunt genieten van elke minuut onderweg. Vertrouw op onze expertise. Uw dealer en CarGarantie ondersteunen u betrouwbaar bij een garantieclaim of bij vragen. De Bürstner verlengingsgarantie* is beschikbaar voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s die in Duitsland zijn geregistreerd. De nieuwe auto-uitbreidingsgarantie* en de gebruikte auto-garantie* zijn producten van CG CarGarantie Versicherungs AG (CarGarantie), al bijna 50 jaar een van de toonaangevende en meest ervaren garantiespecialisten in Europa.


De nieuwe voertuiguitbreidingsgarantie* voor uw camper  beschermt u betrouwbaar tegen financiële verrassingen, zelfs nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. U kunt de extra garantie voor 12, 24 of zelfs 36 maanden afsluiten bij uw garanderende handelspartner. Voor alle nieuwe en jonge campers met een voertuigleeftijd tot 24 maanden.

Prijzen kunt u on-line vinden op https://www.buerstner.com/de/de/service/garantien

 • dak- en bodem met GFK plaat
 • PU lijsten, robuuste PVC laag 
 • hagelbestendig dak
 • XPS, GFK, PU (PUR)

Aanverwante Bürstner camper van, busjes, motorhome & camper onderwerpen - vrijetijdsvoertuigen minivan en urban artikelen

 

Lineo – de nieuwe Bürstner  op Ford – een persbericht van Bürstner GmbH & Co. KG, g

© Publicatie copyright Camperland.be 2022, alle rechten voorbehouden.

Loading