Dethleffs video voor de Dethleffs Globetrotter XXL A wint goud op internationaal filmfestival

Dethleffs video voor de Dethleffs Globetrotter XXL A wint goud op internationaal filmfestival

Een promotievideo over de Dethleffs Globetrotter XXL A ontving de Gold Award op het gerenommeerde filmfestival Worldfest Houston 2022. Naar het oordeel van de jury hebben de filmprofessionals in opdracht van Dethleffs van Silberstern GmbH uit Kempten het idee om een ​​reislust te creëren met de topklasse camper van Dethleffs in de video overtuigend geïmplementeerd. De emotionele video werkt uitsluitend met sfeerbeelden en doet het zonder tekst.

 

Na de platina award is de gold award de op één na hoogste onderscheiding van dit oudste onafhankelijke filmfestival ter wereld. Dit jaar werden meer dan 4000 filmproducties in 10 categorieën ingezonden.

Camperervaring perfect geënsceneerd

De bekroonde beeldvideo vertelt de bewogen dag van een stel dat op reis gaat met de Dethleffs Globetrotter XXL A in sfeervolle beelden, begeleid door de juiste muziek. De kijker ervaart op indrukwekkende wijze hoe leuk reizen in een camper kan zijn en welke comfortabele uitrusting de Globetrotter XXL A biedt – van comfortabele bedden, ruime kledingkasten, badkamer met douche, elektronisch bewaakte boordsystemen en een grote garage achterin tot de put -uitgeruste keuken en een comfortabele zithoek. Ook de andere eigenschappen van deze camper, zoals hoge trekkracht, rijcomfort en eenvoudige bediening, komen in de film naar voren.

De bekroonde video voor de Dethleffs Globetrotter XXL A is beschikbaar op YouTube

Bronnen tekst en foto  https://www.dethleffs.de/no_cache/pressebereich/pressetexte/meldung/dethleffs-video-zum-globetrotter-xxl-a-gewinnt-gold-bei-inter-nationalem-filmfestival/

© Bewerking, samenstelling en vertaling Camperland.be, alle rechten voorbehouden

Loading