Vario Mobil Perfect 1200 Platinium modeljaar 2021 – luxe motorhome met Porsche 911 of Mercedes AMG GT garage en 3 slide-outs

Vario Mobil Perfect 1200 Platinium modeljaar 2021 – luxe motorhome met Porsche 911 of Mercedes AMG GT garage en 3 slide-outs

Vario Mobil motorhomes spelen in een hogere klasse. Met een gewicht van 26 ton en een 530 PK motor van Mercedes Actros 2453 kom je al een eind. Deze Duitse luxe motorhome fabrikant heeft een zeer goede reputatie en is weggelegd voor een apart publiek. Het merk bouwt al jaren grote motorhomes en af en toe verschijnt er eens een vernieuwd model zoals deze Perfect 1200 met het Platinium pakket die ook te zien was op de beurs van Dusseldorf. Je kent het dan op zo’n beurs … je kan zo’n camper niet binnenin bekijken vooraleer je een afspraak hebt gemaakt met de dealer.

Het model kwam in 1989 voor het eerst op de markt en is ondertussen aan zijn vierde generatie toe. Het BentArt interieur is ongezien en doet Amerikaans aan met afwisselend notenhout fineer en witte gesatineerde vlakken. Daarnaast natuurlijk lederen bekleding die in verschillende kleurencombinaties zijn te verkrijgen. Alles samen leeft u in een paleis van luxe. De constructie bestaat uit een zelfdragende polyester uitvoering.

Dit exclusieve nieuwe model valt op door zijn XXL garage die speciaal is aangepast voor twee andere exclusieve voertuigen: je kan er een Porsche 911 of een Mercedes AMG GT mee meenemen. Dat is nog iets anders dan een Minicooper of Fiat 500 in bijvoorbeeld een Concorde of Morelo. Om al dat gewicht te torsen staat de twaalf meter lange camper op twee aparte assen achteraan met achterwielaandrijving. Binnenrijden doet je super handig via de hydraulisch achterklep. Geen gedoe dus met oprijplaten.

Dit exclusieve nieuwe model valt op door zijn XXL garage die speciaal is aangepast voor twee andere exclusieve voertuigen: je kan er een Porsche 911 of een Mercedes AMG GT mee meenemen.
Prijzen (12/2020) - instappen kan vanaf 880.000 €

De Perfect 1200 heeft dan ook nog eens drie slide-outs om de ruimte te vergroten terwijl twee meestal gebruikelijk is: twee voor de slaapkamer en één slide-out voor de woonkamer. Op die manier zou je volgens het merk tot een ruimte van 10 vierkante meter komen. 

Al dat moois begint vanaf een prijskaartje van 880.000 € maar kan met extra opties ook oplopen tot zo’n 1.3 miljoen €, daar moet je wel ook nog de Porsche bij optellen :) 

Wil je in de grote XXL garage ook nog fietsen meenemen dan moet je ook dit bestellen als optie

Voor de standaard prijs heb je wel o.a. binnenin een ingebouwde vaatwasser, een oven en een koelkast met 195 liter inhoud maar wel bijvoorbeeld maar een gasfornuis met slechts 2 pitsen. Douchen kan met het zoet water uit de 500 liter grote voorraadtank.

De Vario Mobil Perfect 1200 Platinium heeft een 6 cilinder motor van 128 liter onder de  motorkap die goed is voor 580 PK of 390 kW. Hij wordt aangedreven door een 12-traps Powershift automaat en heeft een tank van 390 liter voor de diesel en 60 liter voor de AdBlue.

Vario Mobil Perfect 1200 Platinium modeljaar 2021 – luxe motorhome met Porsche 911 of Mercedes AMG GT garage en 3 slide-outs

Bronnen fotomateriaal  https://www.campingcarlesite.com/

© Publicatie copyright Camperland.be 2020, alle rechten voorbehouden.

Een reactie achterlaten