Roller Team update van zijn VAN modellen Toleno L, Toleno R en nieuwe Toleno S met achterzitbanken

Roller Team breidt zijn buscamper aanbod uit met een gloednieuwe Toleno S waardoor deze Toleno serie nu bestaat uit 3 modellen: de Toleno L, Toleno R en Toleno S. Dit nieuwe buscamper model is een langere versie die 6,36 m meet met een grote lounge achter en een halve dinette met twee extra veiligheidsgordels. Het Italiaanse merk dat zeer actief is in de UK maakte dit pleziervoertuig voor twee. De 2020-versies hebben een vernieuwd keukenontwerp met een slankere spoelunit, waardoor er meer ruimte in het midden van het voertuig ontstaat om zo gemakkelijk toegang te krijgen tot de achterkant. Een geïntegreerd verschuifbaar vliegscherm zorgt ervoor dat insecten geen toegang krijgen. En de stijlvolle 16-inch lichtmetalen wielen zorgen ervoor dat u jaloers blikken zal zien op de weg.

De Toleno S-camper maakt gegarandeerd indruk op de veeleisende buscamper markt met zijn innovatieve zitgedeeltes. Aan de achterzijde kunnen u en uw partner ontspannen op premium en luxueuze zitbanken, of als vrienden op bezoek komen, is er voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te genieten van een avond entertainment.

Aan de voorzijde van de nieuwe tweepersoons Toleno S is er een halve dinette en draaibare kapiteinstoelen: de ideale plek om te genieten van een vers bereide maaltijd terwijl u geniet van het uitzicht op de afgelegen strandplek of de indrukwekkende bergen in de verte.

Met de gewenste Tessa-stoffering en tweekleurige gebogen bovenste kastdeuren, is de Toleno S-camper van Roller Team klaar voor jou?

 

Bronnen

Roller Team UK nieuwsbrief en website – https://www.rollerteammotorhomes.co.uk/range/toleno

Bewerking Rudi Van Overloop voor Camperland.be