Euro Mobil Profila T met landelijk interieur in cottage stijl oogt sober en robuust en geeft je een rustig gevoel

logo campermerk Eura Mobil

De cottage stijl is al terug een tijdje in maar het bestaat eigenlijk al heel lang. Het is een charmante stijl met rustige hout-kleurtinten. Men gebruikt veel natuurlijke materialen. Die trend vinden we nu ook hier en daar terug in campermodellen. Een mooi voorbeeld ervan is het Duitse Eura Mobil met zijn half-integraal Profila T. Een zandkleurig camperinterieur in cottage stijl die warm en knus aanvoelt?

Euro Mobil Profile T met landelijk interieur in cottage stijl – modeljaar 2019 – Trigano groep

Na een drukke werkweek zijn we op zoek naar rust. Door het gebruik van natuurlijke kleuren zoals beige, taupe, pastel of gebroken wit, geeft het interieur van deze Profila T je inderdaad een rustig gevoel.

Euro Mobil Profile T met landelijk interieur in cottage stijl – modeljaar 2019 – Trigano groep

De houten vloer met grote patronen ontbreekt hier niet. Alles oogt sober en robuust. Qua styling kan je de cottage stijl zelf nog verder doortrekken met eigen weloverwogen keuzes van kussentjes. Linnen, wol en katoen passen ook perfect in dit interieur. Kies voor warme natuurkleuren en aardetinten en gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen: hiermee geef je authenticiteit aan je camper. Nog een schapenvachtje erbij en je kan wegdromen op de zitbank. De TV is er wel aanwezig maar mag niet te storend opvallen in het interieur. De natuur moet als het ware binnen in je camper zitten.

Euro Mobil Profile T met landelijk interieur in cottage stijl – modeljaar 2019 – Trigano groep

Het landelijk interieur in deze Profila T straalt de kalmte uit van het platteland. Voor dit toch wel uniek interieur zijn er zeker wel camperaars met interesse. Strakke meubelen die aandoen als massief hout geven een gevoel van betrouwbaarheid. Zuiver wit past hierin helemaal niet en doet storend aan.

In de Profile T wordt een combinatie gemaakt van en lichtkleurig houten interieur met een donkere houten vloer die er uitziet als parket. De kasten zijn tweekleurig samengesteld met dezelfde houtkleur en beigewit. De gebruikte chroomstrip vind ik minder geslaagd. De cottagestijl wordt doorgetrokken doorheen heel de camper: van woonkamer, badkamer tot slaapkamer. Ook de keukenblok is landelijk met houtkleurige schuiven en een mat wit werkblad. Alles oogt zeer robuust.

Euro Mobil Profile T met landelijk interieur in cottage stijl – modeljaar 2019 – Trigano groep

Het merk Eura Mobil is Duits en behoort (met 25 andere campermerken) tot de Trigano groep. Ze geven 10 jaar garantie op waterdichtheid en 3 jaar op de meubelen. Naast de Profila T is er de Profila RS  reeks, de integraal modellen Integra en Integra Line en de alkoofmodellen Activa One.

Voor meer info: http://www.euramobil.de

Bronnen: website Eura Mobil, bewerking Rudi Van Overloop