Buscamper bouwer Camperève viert zijn 40 jarig bestaan met de speciale versie woonbus Magellan 643 40 jaar (Rapido groep)

Buscamper bouwer Camperève viert zijn 40 jarig bestaan met de speciale versie woonbus Magellan 643 40 jaar (Rapido groep)

De Franse buscamper bouwer Camperève viert in 2019 zijn 40 jarig bestaan met een speciale versie van zijn woonbus model Magellan 643 met als titel “40ans” of  40 jaar. Het jarige model is voorzien van allerlei extra’s onder de noemer Comfort Pack plus, waaronder een mooi gitzwart panoramisch sky-roof dak. Binnenin is een lichtkleurig interieur gebruikt met een moderne look: Naturel. Het metaalgrijs gekleurde model is te herkennen aan zijn opvallend (mooi) logo aan de buitenkant en de 16 inch lichtgewicht zwarte velgen.

Instappen voor een trip met uw Camperève Magellan 643 40Ans vanaf 65.800 €

Er is plaats voorzien voor 4 gehomologeerde zitplaatsen. De keuken is uitgerust met een grote 135 liter koelkast. Om je te verwarmen is nog de oude Truma 4000 ingebouwd waarvoor er plaats is voorzien voor 2 maal 13 kg gasflessen. De watertanks kan je voor een buscamper ruim noemen: 110 liter vers water kan je meenemen. In de badkamer zijn toilet en douche van elkaar gescheiden. Voor de woonkamer kan je kiezen uit 3 stof uitvoeringen: Colorado, Toscane of Arizona (leder look).

Buscamper bouwer Camperève viert zijn 40 jarig bestaan met de speciale versie woonbus Magellan 643 40 jaar (Rapido groep)

Buscamper bouwer Camperève viert zijn 40 jarig bestaan met de speciale versie woonbus Magellan 643 40 jaar (Rapido groep). Deze Magellan 643 40Ans is gebouwd op een Fiat Ducato chassis van 5,99 meter lang, 2,05 meter breed en met zijn verhoogd dak 2,61 meter hoog waardoor je binnenin een betere vrije stahoogte hebt. Achteraan is standaard het dwarsbed voorzien van 190 x 132 cm, geschikt voor 2 personen. In de woonkamer is de zitbank nog om te vormen tot een slaapplaats voor een 3e gast die kan slapen op een dwarsslaapbank van 185 op 60 cm.

Camperève behoort tot de Rapido groep, en dat wil vaak zeggen dat je het met karige informatie moet doen. Je vind on-line bijvooorbeeld geen info over het nuttige laadvermogen van dit model. Het comfort pack bevat naast het bovenvermelde nog in dezelfde kleuren geverfde bumpers, een pneumatisch achterophanging, kwaliteitsvolle lithium batterij, speciale kapiteinstoelen, cruise control en dubbele airbags. …..

De Franse fabrikant Camperève is een onderdeel van de grote Rapido groep.

Bronnen: foto https://www.campereve.fr/fourgon_gamme-magellan_magellan-643-limited.phtml