Bürstner update zijn Travel Van serie voor modeljaar 2021 en de Harmony Line

Het Duitse Bürstner uit de Hymer groep gebruikt een beetje een misleidende benaming voor dit campermodel, de Travel Van is immers geen buscamper model maar een half-integraal, zie mijn eerder artikel “Wat is het verschil tussen de Car City en Travel Van“.  Voor het komende seizoen 2021 ondergaat de Bürstner Travel Van een facelift. Zowel de buitenkant als het interieur zijn door de fabrikant vernieuwd. Naast de standaardversie is het 2021 Travel Van model ook verkrijgbaar in de Harmony Line versie, beide met een Fiat Ducato 2.3 Multijet chassis. 

De plattegronden van de T 590 G (met dwarsbed) en de T 620 G (met twee eenpersoonsbedden) blijven behouden, evenals de smalle buitenbreedte van 2.20 m. Afgezien daarvan is Bürstner naar binnen gegaan en heeft hij een aantal grote veranderingen aangebracht voor het nieuwe seizoen.

De standaardversie heeft een nieuwe product afbeelding op het exterieur, opvallende hybride Bürstner achterlichten en praktische bediening met één hand van het achterklepje. Het interieur wint met het nieuwe meubeldecor “Sandy Grey” en de vario badkamer.

Naast de standaardversie is het 2021 Travel Van model ook verkrijgbaar in de Harmony Line-versie, beide met een Fiat Ducato 2.3 Multijet-chassis
Burstner Travel Van T 620 G - modeljaar 2019 met zwarte radiatorgrille en Burstner logo
Burstner Travel Van T 620 G - modeljaar 2019 met zwarte radiatorgrille en Burstner logo

De beproefde elementen blijven, zoals het GFK-dak, de GVK-vloer, ESP inclusief ASR of de voorspoiler in de kleur van het voertuig. Veel extra elementen onthullen de uitgebreide en hoogwaardige serie-uitrusting, zoals de bestuurdersairbag, de 97 liter koelkast, multi-zone koudschuimmatrassen en centrale service-unit, om er maar een paar te noemen.

De Travel Van Harmony Line beschikt ook over al deze kenmerken. Het beschikt echter over de nieuwe productgrafiek van de Harmony Line, met een bestuurderscompartiment in de kleur Graphite en de nieuwe hybride Bürstner-achterlichten. 

Net als de standaardversie zijn de meubels in de Harmony Line-versie vernieuwd in “Sandy Grey”.

Daarnaast maken een nieuwe vario badkamer en tal van uitrustingskenmerken, zoals de bekleding met het Harmony Line-ontwerp inclusief borduurwerk, het uitschuifbare dak en nog veel meer, de Travel Van Harmony Line een eersteklas reisgenoot voor het nieuwe kampeerseizoen.

Net als de standaardversie zijn de meubels in de Harmony Line-versie vernieuwd in "Sandy Grey"
Burstner logo

Burstner VANS, minivans en motorhomes

4.6
Waterdichtheidsgaranties 5.0
Beoordeling Camperland 4.2

Beter

 • Duitse kwaliteitsnormen
 • Groot aanbod en keuze
 • Prjjs/kwaliteit/afwerking
 • Ruime keuze aan # modellen
 • Alle type campers
 • Voordelige pakketten
 • 100% houtvrije constructie
 • Ruim dealernetwerk
 • 10 j. waterdichtheids garantie
 • Vernieuwende ideeën

Minder

 • Sommige meubelen zijn van Franse origine
 • Sommige modellen onvoldoende laadvermogen
 • Opties verhogen aankoopprijs
 • Prijs opties en pakketten
  • 2022 – 100% houtvrije constructies. 10 jaar garantie op alle modellen, ook buscamper modellen.
  • 2021 – Nieuwe Thermo-Floor dubbele bodem bij de Lyseo TD serie. De Thermo-Floor constructie biedt een doorlopend vlakke vloer van cabine tot aan de slaapkamerdeur. De vloer heeft altijd een aangenaam gevoel wanneer u door uw voertuig loopt, ook op blote voeten.
34
Merk Bürstner - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Aanverwante Bürstner motorhome & camper onderwerpen - artikelen

Bronnen www.buerstner.com/uk/buerstner-world/neuigkeiten/details/news/burstner-presents-its-travel-van-with-a-new-look-1/

Fotomateriaal Travel Van = modeljaar 2020

© Publicatie copyright Camperland.be 2020, alle rechten voorbehouden.

Een reactie achterlaten