Urban trend – Mercedes Vito campervan VanTourer – InterCaravaning – minivan

Urban trend – Mercedes Vito campervan VanTourer – InterCaravaning – minivan

De knalgroene VANTourer Urban was zeker één van de blikvangers op de EuroCaravaning stand op de Caravan Salon 2021. Naast de elegante lederen bekleding binnenin springt de ‘ElectroLight’ lak van de compacte Urban campingbus in het oog: het heldere, stralende geelgroen is Axalta ‘s kleur van het jaar. 

Een groot pluspunt van de Urban, die is gebaseerd op de Mercedes Vito, is zijn geschiktheid voor alledaags (dubbel) gebruik: de camper kan met weinig moeite worden omgebouwd tot een praktische bestelwagen.

In Düsseldorf presenteerde EuroCaravaning ook een kantoormodule voor deze Urban. Het laat zien hoe goed het thuiskantoor werkt met de juiste apparatuur in de camper.

De VANTourer Urban is verkrijgbaar vanaf 55.900 € (in Duitsland 09/2021), het tentoongestelde voertuig (showcar) op het Salon en waarvan het fotomateriaal afkomstig is, is uniek in deze vorm dankzij de individuele lederen bekleding en kleur: deze afgebeelde elegante en magnifieke versie kost dan wel ongeveer 75.000 euro (prijzen in Duitsland 09/2021).

Een vergelijking van december 2020 jl. tussen de Mercedes Urban met de Mercedes Marco Polo, beiden op basis dus van de Mercedes Vito kan je nog terugvinden bij Camperland op https://www.camperland.be/aankooptips/vergelijkingstest/twee-top-mini-vans-mercedes-marco-polo-of-vantourer-urban-wat-zijn-de-verschillen-welke-kiezen/

Urban trend – Mercedes Vito campervan VanTourer – InterCaravaning – minivan

Motorhome dealers voor VanTourer campervans

VanTourer Logo
42e plaats (50)
kwaliteitslabel camperland
50 %

VanTourer VANS

2.75
Waterdichtheidsgarantie motorhomes 2.5
Beoordeling Camperland 3.0

Beter

  • Duitse kwaliteit
  • Specialist vans, mini-vans
  • Meerdere motorenmerken

Minder

  • Aankoopprijs
  • Kleine camperbouwer
  • 5j. garantie
  • Beperkt aantal modellen
5
Merk VanTourer – UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op “Bewaar aantal sterren”

VanTourer (urbans, vans)

2 jaar garantie Ubans

5 jaar garantie VANS

VanTourer

Op de VanTourer Camper Van modellen geldt een garantie van 5 jaar op waterdichtheid, voor de Urban serie is dit 24 maanden.

Extreem geïsoleerd zonder koudebruggen voor de winter met polyethylene. Ademende panelen, geen vocht in de kasten. Ventilatie achterin. Geen condensatie of schimmelvorming mogelijk. Koudebrug geoptimaliseerde isolatie van de zijwanden, het plafond en de achterdeur. Plafondopbergvakken met trilranden.

Aanverwante VanTourer camper van en minivans onderwerpen – busjes en urban artikelen

Bronnen – persbericht Salon Van Dusseldorf 2021 https://www.caravan-salon.com/en/Media_News/Press/Press_Releases/CARAVAN_SALON_D%c3%9cSSELDORF_Trade_fair_concept_works en https://www.caravan-salon.com/en/Press/Press_material/Press_Releases

Copyrights fotomateriaal: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.
Exclusieve exploitatierechten bij Messe Düsseldorf, Messeplatz, D-40474 Düsseldorf , https://www.messe-duesseldorf.de – foto’s Messe Düsseldorf / ctillmann. 
Elke doorzending van dit fotografisch materiaal aan derden is verboden. 

 

© Publicatie copyright Camperland.be 2021, alle rechten voorbehouden.

Een reactie achterlaten