PlugVan, in 5 minuten je bestelwagen ombouwen tot VAN of buscamper, te zien op CMT te Stuttgart 2020

Op de CMT van Stuttgart 2020 ( in hal 10, stand C75) presenteert de Duitse firma PlugVan, engineerd for freedom, in première een module om een bestelwagen in 5 minuten om te bouwen tot een buscamper. De PlugVan wordt eenvoudig in het laadruim geschoven. Als speciale actie op de CMT wordt het laden en lossen live getoond op de beursstand. Daarnaast presenteert PlugVan de eerste ontwerpen van de badkamermodule die in 2020 op de CMT worden gelanceerd. Ook met de bestelwagens worden modellen met nieuwe aandrijvingen door de fabrikanten op de markt gebracht. Het feit dat de PlugVan-woonmodules ook zijn uitgerust voor de toekomst, blijkt uit het voorbeeld van een VW e-Crafter.

PlugVan Connect 2. 0 is een open systeem voor het bedienen van alle elektrische componenten in de camper via de smartphone-app en via spraak met Amazon Alexa. Het systeem kan in alle campers worden geïnstalleerd.

Nieuw ook: de PlugVan self-maker kit. Voor iedereen die droomt van een zelf ontwikkelde kampeerder en toch zijn voertuig voor andere doeleinden wil gebruiken. Met de individueel verwijderbare framekit brengt PlugVan de ideale oplossing op de markt.

Prijzen (01/2020) in Duitsland:

  • PlugVan met basisuitrusting 9.990 €
  • PlugVan met volledige uitrusting 18.990 €

De PlugVan living module is volledig gescheiden van het basisvoertuig. Het voertuig kan daarom op elk moment zonder enige moeite worden gewijzigd. Bovendien is de PlugVan compatibel met bijna elk busje – ongeacht de voertuigfabrikant en dit met of zonder hefdak:

VW Crafter / MAN TGE
Mercedes Sprinter
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroën Jumper
Opel Movano / Renault Master / Nissan NV 400
Ford Transit (niet Transit Custom)
Iveco Daily
Hyundai H350

Zie hier voor de volledige lijst: https://www.plugvan.com/de/fahrzeuge.html

Opgemerkt moet worden dat de hoogte van de achterklep een hoogte van 173 cm bij een breedte van 128 cm moet hebben. Dit is altijd het geval voor voertuigen met “standaard hoog dak” (meestal “hoogte 2” genoemd, kort: H2) of hogere daken. Voor voertuigen met “hoogte 1” is dit gedeeltelijk niet het geval, neem bij twijfel contact met hen op.

Bronnen:

Website PlugVan – https://www.plugvan.com

Onder andere CMT Stuttgary persmateriaal – https://www.messe-stuttgart.de/cmt/en/journalists/press-material/neuheiten-und-weltpremieren-auf-der-cmt-2/

Bewerking Rudi Van Overloop, voor Camperland.be

Geef jouw beoordeling
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Cancel

Voeg jouw beoordeling toe

Wat zijn jouw ervaring met de PlugVan?
Gemiddelde waarde:  
 0 beoordelingen