Camperland nieuws 22-08-2020

Het is eind augustus en we gaan stilaan richting het nieuwe camperseizoen waar fabrikanten op de diverse beurzen hun nieuwe modellen zullen gaan voorstellen. Het valt af te wachten hoeveel van die beurzen nog daadwerkelijk zullen doorgaan, na de reeds talrijke afzeggingen. De eerstkomende grote beurs is het Salon van Dusseldorf (5-13/09).

Camperland.be is dit jaar enorm gegroeid met tot vijf maal meer bezoekers per maand dan een jaar geleden. Misschien zitten we door COVID-19 ook meer achter de PC. Stilaan rukken we op naar de één miljoenste bezoeker. En dat zullen we vieren met enkele dagen gratis toegang tot de CLPLUS motorhome databank voor reeds geregistreerde bezoekers die toch nog geen abonnement hebben genomen en ons volgen via de Nieuwsbrief 3.0.

Motorhome DATA en laadvermogen van +2000 campermodellen

Sinds 1/08 is het test project met de Camperland Camper APP stopgezet. Sinds 15/08 staat de motorhome & camper data gewoon on-line en zijn de 2027 modellen van 2020 on-line te raadplegen. Er zijn reeds selectielijsten beschikbaar waaronder de veel gevraagde data voor het netto laadvermogen van de modellen. Via de selectie van Blacklist = JA, zie je meteen een overzicht van de modellen met minder dan 400 kg netto laadvermogen. De data wordt heden nog bijgewerkt met fotodata.


 

 

CLPLUS abonneeshttps://www.camperland.be/camperaar-plus-leden/

  1. Sinds 1/08 is het test project met de Camperland Camper APP stopgezet. Sinds 15/08 staat de motorhome & camper data gewoon on-line en zijn de 2027 modellen van 2020 on-line te raadplegen – https://www.camperland.be/camperland-motorhome-en-camper-data-voor-clplus/
  2. Voor onze trouwe abonnees is er een update van de Technische pagina – hier kunnen zij een overzicht terugvinden van de meest voorkomende technische problemen en defecten in de motorhome koelkast, verwarming, pompen, gas-installatie. Je kan er zo’n 50-tal error codes in terugvinden. Het is een pagina die voortdurend in update is en wekelijks verder wordt aangevuld – zie https://www.camperland.be/aankooptips/wat-zijn-de-meest-voorkomende-mankementen-in-een-camper/

Kalenderhttps://www.camperland.be/kalender/

 


Ben je een slimme camperaar? Stuur me dan foto’s van de camperplaats die je bezoek (min. 5) met een perfecte beschrijving en verdien een gratis CLPLUS abonnement dat geldt tot eind 2021! – https://www.camperland.be/aanmelden-parking-of-camperplaats/


Corona – op triptocht?

De bubbel is verkleind naar maximaal 5 personen. Blijf echter de basisregels respecteren: hou 1,5 meter afstand, blijf in je eigen bubbel, masker dragen als de afstand niet kan verzekerd worden, vaak je handen wassen, …hou je aan de plaatselijke regels.

Lozen? Draag handschoenen wij het vastnemen van waterkranen, darmen, putdeksels, afvalcontainers en was je blote handen direct daarna alsnog met zeep.