Camperland nieuws 04-09-2020

Niet iedereen lees blijkbaar deze rubriek … maar het zal u vandaag berouwen :)
Het nieuwe seizoen met de nieuwe modellen voor 2021 draait op volle toeren. De constructeurs van campers zwaaien nu de loftrompet met hun nieuwe modellen. Het Salon van Bourges in Parijs werd afgelast door het toenemende aantal coranagevallen in die Regio. Onwaarschijnlijk en niet te geloven in 2020, maar hou de beide voeten toch maar best op de grond en vergelijk de modellen doordacht. Ik kan er écht niet bij. Zelfs vandaag … twee Franse (top)merken presenteren voor modeljaar 2 nieuwe modellen naar aanleiding van hun verjaardag met een grote, exclusieve korting. Tot daar het leuke nieuws.
Maar Notin, die evenstjes zijn 100 ste verjaardag viert, komt met een Notin Malaga JF met een laadvermogen van slechts 330 kg en dit voor plus 78.000 €. Met een voordeel van + 6000 € !!! klinkt het aanbod heel mooi.

Evenzo is er de nieuwe aangekondigde Benimar Tessoro 468 Spring Edition van bijna 56.000 € maar met slechts een laadvermogen van 339 kg.

De Italianen doen liever geheimzinnig? Met McLouis en Roller Team komen ze voor 2021 met 2 nieuwe modellen op de markt McLouis Yearling 21 en Roller Team Atikann 261 TL … de magazines staan er vol van maar … Hoeveel kan je deze 2 nieuwigheden beladen? Wie zal het zeggen? Want niet meegedeeld.

De Mobilvetta K-Yacht Tekno-line MH 79 is door de Caravan en Motorhome Club in de UK uitgeroepen tot Camper het jaar 2020 in de categorie campers tot 90.000 €. Jawel geweldige mooie camper vanaf zo’n 72.000 €. Maar met 343 kg laadvermogen kun je geen camper van het jaar zijn toch? Voor meer info en fotomateriaal over dit model zie https://mobilvetta.nl/k-yacht-tekno-line/k-yacht-tekno-line-mh-79/

CLPLUS abonneeshttps://www.camperland.be/camperaar-plus-leden/

Sinds 1/08 is het test project met de Camperland Camper APP stopgezet. Sinds 15/08 staat de motorhome & camper data gewoon on-line en zijn de 2027 modellen van 2020 on-line te raadplegen – https://www.camperland.be/camperland-motorhome-en-camper-data-voor-clplus/. In de loop van de komende maanden (vanaf oktober) worden daar de modellen van 2021 reeds aan toegevoegd.

Voor onze trouwe abonnees is er een update van de Technische pagina – hier kunnen zij een overzicht terugvinden van de meest voorkomende technische problemen en defecten in de motorhome koelkast, verwarming, pompen, gas-installatie. Je kan er zo’n 50-tal error codes in terugvinden. Het is een pagina die voortdurend in update is en wekelijks verder wordt aangevuld – zie https://www.camperland.be/aankooptips/wat-zijn-de-meest-voorkomende-mankementen-in-een-camper/

Wil je een beurs of salon bezoeken? Gebruik dan onze camperkalender:

Kalenderhttps://www.camperland.be/kalender/


Participeer met Camperland

Ben je een slimme camperaar? Stuur me dan foto’s van de camperplaats die je bezoek (min. 5) met een perfecte beschrijving en verdien een gratis CLPLUS abonnement dat geldt tot eind 2021! – https://www.camperland.be/aanmelden-parking-of-camperplaats/


Rudi Van Overloop,
Beheerder & redacteur Camperland.be