Nieuwe generatie Thetford absorptiekoelkasten N4000, blijven ALTIJD koel, te zien op CMT Stuttgard 2020

Op de CMT van Stuttgart 2020 ( in hal 7, stand E14) presenteert Thetford de nieuwe generatie absorptiekoelkasten N4000 met 3 jaar garantie.  Hoe de voeding er ook uitziet, de koelkast blijft altijd en overal koel. Na het gemoderniseerde interieur van de N3000-serie is de nieuwe generatie krachtige absorptiekoelkasten klaar voor de toekomst. Dankzij de intelligente, gepatenteerde elektronica is een zelfregulerende stroomvoorziening gegarandeerd. Bij deze N4000-serie is de temperatuur in de koelkast altijd constant, ook als de stroomvoorziening niet stabiel is. Tussen ongeveer 205 V en 250 V wordt een goede en consistente werking van de koelkast gegarandeerd.

Thetford N4000 absorptie koelkasten koelen nu sneller en conistenter
Thetford N4000 absorptie koelkasten koelen nu sneller en consistenter

Je zit met de camper in het Zuiden en de koelkast koelt onvoldoende? Vaak komt dit doordat de voedingsbron minder dan 230 V levert. Dit heeft invloed op de prestaties van je koelkast. Door de PWM-methode (Pulse Width Modulation) te gebruiken, is er nu een energiezuinige koelkast beschikbaar die sneller en consistenter koelt. Bovendien zijn alle Thetford N4000 modellen nu beschikbaar met een automatische keuze van energiebron. Dus de koelkast kiest automatisch het best beschikbare energietype.

Alle modellen van de N4000-serie zijn geschikt voor CI-bussen. Hiermee kan de voertuigfabrikant de koelkast met de CI-BUS-verbindingskabel verbinden met het centrale display van het voertuig. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, kunnen alle relevante opties zoals “in- en uitschakelen”, “energietype” en “temperatuurinstelling” worden geregeld en “foutcodes” worden uitgelezen.

Flexibiliteit

De fabrikant van de camper of caravan heeft de keuze om de 12 V-optie als energiebron aan of af te sluiten. Als je wilt, kun je onafhankelijk zijn van de 12 V-gelijkstroomvoeding van je voertuig. Dit biedt de flexibiliteit om een 2- of 3-wegmodel te maken.

Continu cool, dat garanderen we met onze nieuwe absorptiekoelkasten uit de N4000-serie. De koelkast levert altijd en overal optimale koelprestaties, ongeacht het ingangsvermogen.

Bronnen:

Website Thetford Europa – https://www.thetford-europe.com/be/nl/n4000-continu-cool

Onder andere CMT Stuttgary persmateriaal – https://www.messe-stuttgart.de/cmt/en/journalists/press-material/neuheiten-und-weltpremieren-auf-der-cmt-2/

Bewerking Rudi Van Overloop, voor Camperland.be

Geef jouw beoordeling
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Cancel

Voeg jouw beoordeling toe

Uw menig over N4000 Thetford koelkasten?
Gemiddelde waarde:  
 0 beoordelingen