Handpresso, het handige koffie expresso apparaat past in de cockpit voor de camperaar voor onderweg

Handpresso, het handige koffie expresso apparaat past in de cockpit voor de camperaar voor onderweg

Handpresso is een klein koffie expresso apparaat dat gemaakt is voor gebruik in de auto. Het is als een Nespresso, maar dan in het klein. Aangezien het toestel op 12 volt werkt, via de sigarettenaansteker van de auto, kan de camperaar dit perfect meenemen voor onderweg. Met het kleine toestel worden koffie capsules meegeleverd. Koffie gemaakt met capsules zijn bekend geworden dankzij hun uitstekende aroma en smaak. Naast de modellen voor capsules kun je ook kiezen voor en model voor het gebruik van expresso koffiepods.

 

Handpresso, het nieuwe expresso koffiemachine voor de camperaar werkt op 12 volt

De reizende camperaar zal zeker ‘onder de weg’ kunnen genieten van een kleine, kwaliteitsvolle kop koffie. Koffie scherpt de zintuigen aan en houd je beter wakker en alerter. De koffie laat je met een druk op de knop onderaan uit het toestel in je kop vloeien.

Er zijn verschillende modellen van 99 tot 210 €.  Een koffie maken gaat snel. Ook al is het een klein toestel, binnen de 2-3 minuten (bij capsules) heb je een verse kop expresso koffie, gemaakt met een druk van 19 bar en met heet water van 90° C, net zoals thuis. Hij wordt aangesloten op de 12/24 volt aansluiting en kan bijvoorbeeld in camper cockpit vooraan in de bekerhouder worden geplaatst.

Voor

  • het apparaat doet zijn ding en je hebt vrij snel koffie
  • kwaliteitsvolle, aromatische koffie
  • werkt op 12 volt

Nadelen

  • stevige prijs voor een klein toestel
  • maak een irritant lawaai tijdens de voorbereiding
  • gebruikt dit NOOIT tijdens het rijden maar bij een tussenstop

De gebruikte capsules zijn van Nespresso® https://www.nespresso.com/be/nl/

Meer (internationale) info over de handpresso: http://www.handpresso.com

Loading

Een reactie achterlaten