Campingaz komt met 2 nieuwe BBQ tafelmodellen van de Attitude-serie op gas met een verbeterde warmteverdeling

Campingaz komt met 2 nieuwe BBQ tafelmodellen van de Attitude-serie op gas met een verbeterde warmteverdeling

Campingaz komt met 2 nieuwe BBQ tafelmodellen van zijn Attitude-serie: De Attitude 2100 EX en 2100 LX, beiden werken op gas. De attitude-serie is een gasbarbecue die ontworpen is als tafelmodel. Dankzij een nieuw Blue Flame brandersysteem zijn de toestellen nog verbetert qua warmteverdeling. Tevens is er een digitaal display voorzien zodat u de temperatuur binnenin nog beter kan afstellen. Het aansteken van een gas barbecue is nog nooit zo éénvoudig geweest met zijn nieuwe Insta startknop.

Gewoon op de knop drukken en de gas opendraaien en de BBQ gaat van start. Campingaz heeft een patent genomen om dit Insta startknop systeem. De Attitude is uitgerust met twee Blue Flame branders met een vermogen van 5000 Watt die elk afzonderlijk traploos zijn in te stellen. Daarnaast biedt Campingaz ook 10 jaar garantie op de deksel van de gegoten aluminium en de roestvrijstalen branders.

De Attitude serie heeft veelzijdige grillopties maar kan verder uitgebreid worden met extra inzetstukken zoals een pizzasteen, een braad – of paellapan of een makkelijke opberghoes. Hulpstukken die elk afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Het Blue Flame-brandersysteem heeft drie aftakkingen voor een gelijkmatige warmteverdeling over het volledige kookoppervlak en een efficiënt, laag gasverbruik. De digitale thermometer meet de temperatuur aan alle zijdes van het kookoppervlak voor een betere warmteregeling.

De temperatuur op het display wordt weergegeven in stappen van 5 graden. Daarnaast komt Campingaz nog met een tweede patent: het InstaClean-systeem. Het schoonmaken van de Attitude-barbecue was is volgens hen nog nooit zo eenvoudig dankzij dit gepatenteerde InstaClean-systeem.

Dit betekent dat afzonderlijke delen van de barbecue kunnen worden losgehaald en schoongemaakt. Voor het gemak heeft het systeem een vetopvangbak (lade) aan de voorzijde. Bovendien kun je alle vaatwasserbestendige onderdelen in nog geen minuut uit de barbecue halen. Snel, simpel en zonder viezigheid!

Attitude 2100 EX of Attitude 2100 LX?

De Attitude 2100 EX is het topmodel en heeft een verwarmingsrek, verlicht knoppen, het nieuwe InstaStart ontstekingssyteem en een digitale warmteregulering. Het gietijzeren grilloppervlak van de Attitude 2100 EX bestaat uit twee delen. Het rechterdeel is een vlakke bakplaat die, wanneer je hem omdraaid, als grillplaat kan dienen.

Het linkerdeel bestaat uit een grillrooster met een uitneembare cirkelvormige barbecueplaat. Deze plaat is onderdeel van het Culinairy Modulair systeem van Campingaz waaronder ook de optionele Attitude 2100 Premium-hoes. Zo kan je met deze barbecue dus alle kanten op: van het grillen van vlees tot aan het maken van een heerlijke paella of het bakken van een pizza.

Attitude 2100 EX
Attitude 2100 EX

Bij bol.com staat de 2100 LX te koop aan 307 € (08/2020), de 2100 EX is er nog niet te koop op het moment van dit schrijven maar was wel te vinden voor 399 € bij Kamperwereld Hendriks (https://www.kampeerwereld.nl/campingaz-attitude-2100-ex-gasbarbecue-2000035661/).

Attitude 2100 LX
Attitude 2100 LX

Kookoppervlak: 2100 cm²
Afmetingen kookoppervlak: 58 x 36 cm
Brander: Blue Flame-brandersysteem (roestvrij staal)
Aantal branders: 2
Vermogen: 5 kW (5000 Watt)
Materiaal kookoppervlak: Geëmailleerd gietijzer
Indeling kookoppervlak: Modulair(e) rooster, grillplaat
Verwarmingsrek: bij 2100 model EX 56 x 13 cm, bij 2100 model LX geen
Verlichte knoppen: bij 2100 model EX Ja, niet bij 2100 model LX
Ontsteking: InstaStart bij 2100 model EX Ja, gewoon elektronisch bij 2100 model LX

 

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

 

Thermometer: Digitaal
Materiaal deksel: Zwartgelakt gegoten aluminium bij 2100 model EX, matzwart bij 2100 model LX
Gewicht: 24,5 kg
Afmetingen geopend (LxBxH) in cm: 65 x 69 x 73
Afmetingen gesloten (LxBxH) in cm: 65 x 52 x 36

Bronnen website Campingaz –

© Publicatie copyright Camperland.be 2020, alle rechten voorbehouden.

Loading

Een reactie achterlaten