De slechte plaatsing van de spiegels

Spiegels zorgen voor een groter ruimtelijk gevoel. Maar ze worden niet altijd doordacht aangebracht.

Vele constructeurs plaatsen een spiegel aan de ingang van de deur.


Aankoopwijzer - Aankooptips

Camperland.be

Voordeel 1

ruimtelijk gevoel

Nadeel 1

Vingerafdrukken

Nadeel 2

Onveilig

Een spiegel aan de ingang van de deur geeft een groter ruimtelijk gevoel bij het instappen maar de spiegel is bijna altijd besmeurd met vingerafdrukken.

Spiegels zorgen voor een groter ruimtelijk gevoel. Het ruimtelijk gevoel in de camper kan eenvoudig vergroot worden door middel van spiegels op voorwaarde dat ze strategisch zijn geplaatst. Een groter ruimtelijk gevoel zorgt voor een groter gebruikscomfort.

Spiegels aan de ingangsdeur, geplaatst achter het handvat dat als steun dient, beschouwen we op camperland als negatief.

Aankooptips

Waarop letten bij de aankoop van een mobilhome? Vermijd een mis-aankoop die je jarenlang achtervolgd. Een camper met rijbewijs B of C? Hoeveel slaap- en zitplaatsen heb ik nodig? Welk slaapkamertype kiezen. Met of zonder extra hefbed. Welke model: Van, bestelbus, alkoof, half-integraal of integraal? Welke interieur-indeling. De verschillende soorten badkamer-indelingen. Welke garantie en hoelang? Welke autoconstructeur kiezen? Welke camping-car constructeur kiezen? Al deze antwoorden en meer kun je terugvinden in de Aankoopwijzer voor Mobilhomes.

spiegels vergroten de optische ruimte

spiegel vergroot de optische ruimte

aan ingangsdeur geplaatste spiegel

aan ingangsdeur geplaatste spiegel

spiegel aangebracht in de centrale badkamer