Slim aangebrachte hangkasten

Hangkasten heb je vaak tekort in de camper of ze hangen al te gauw vol. Jassen, kleedjes, hemden, broeken heb je het liefst hangend zodat ze mooi gestreken en zonder plooien blijven. 

Op de kleine camperruimte zijn de mogelijkheden heel beperkt. Sommige constructeurs hebben slimme ideetjes uitgewerkt.


Aankoopwijzer - Aankooptips

Camperland.be

Bij de meeste modellen kan je wel een soort van hangkast terugvinden, maar zeker niet bij allemaal. Vaak zit de kast in de slaapkamer en dichtbij de keuken ingebouwd. Er zijn natuurlijk voor de modelbouwers nog andere toepassingen mogelijk:

Hangkast onder eenpersoonsbed

Bij C.I. zit de hangkast onder het enkel bed

Hangkasten naast centraal bed

Bij Morelo zijn de twee hangkasten links en rechts naast het centraal bed geplaatst. Logisch denk je? Klopt, dit is de meest gebruikte indelingsmethode bij modellen met een centraal bed.

Hangkasten naast moduleerbaar bed

In 2016 kwam Rapido met een revolutionair moduleerbaar slaapkamer model op de markt. Je kunt dus zodanig je wanden (kasten) verschuiven, dat jijzelf je indeling gaat bepalen

Hangkast onder eenpersoonsbed

Ook bij Eura Mobil zit bij het model Terrasta een hangkast onder het bed

Aankooptips

Waarop letten bij de aankoop van een mobilhome? Vermijd een mis-aankoop die je jarenlang achtervolgd. Een camper met rijbewijs B of C? Hoeveel slaap- en zitplaatsen heb ik nodig? Welk slaapkamertype kiezen. Met of zonder extra hefbed. Welke model: Van, bestelbus, alkoof, half-integraal of integraal? Welke interieur-indeling. De verschillende soorten badkamer-indelingen. Welke garantie en hoelang? Welke autoconstructeur kiezen? Welke camping-car constructeur kiezen? Al deze antwoorden en meer kun je terugvinden in de Aankoopwijzer voor Mobilhomes.

Hangkast onder eenpersoonsbed

hangkast onder eenpersoonsbed

Moduleerbare slaapkamer

Hangkasten naar het centraal bed

Hangkast onder eenpersoonsbed